Gluteeniton punajuuri-tattarivuoka
Gluteenittomaan punajuuri-tattarivuokaan kannattaa lisätä paistettuja sieniä ja vuohenjuustoa. Ruoka kypsyy uunissa tunnissa.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 1 kg punajuuria
- 2 dl tattarijyviä
- 5 dl kasvislientä
- 1 sipuli
- 2 dl ryöpättyjä sekasieniä
- tai 5 tatteja tai siitakkeita
- suolaa
- öljyä
- 1 dl kasvislientä
- 200 g pehmeää vuohenjuustoa
Valmistusohje
1. Kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi raasteeksi.
2. Keitä tattaria kasvisliemessä 20 minuuttia. Valuta siivilässä.
3. Silppua sienet ja sipuli. Paista öljyssä ja mausta suolalla.
4. Sekoita ainekset keskenään ja kaada voideltuun uunivuokaan. Kypsennä uunissa 200 asteessa tunti.
Lisää reseptejä:
Kommentoi
Kommentoi juttua: Gluteeniton punajuuri-tattarivuoka