Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Gluteeniton punajuuri-tattarivuoka

Gluteenittomaan punajuuri-tattarivuokaan kannattaa lisätä paistettuja sieniä ja vuohenjuustoa. Ruoka kypsyy uunissa tunnissa.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 1 kg punajuuria
  • 2 dl tattarijyviä
  • 5 dl kasvislientä
  • 1 sipuli
  • 2 dl ryöpättyjä sekasieniä
  • tai 5 tatteja tai siitakkeita
  • suolaa
  • öljyä
  • 1 dl kasvislientä
  • 200 g pehmeää vuohenjuustoa

Valmistusohje

1. Kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi raasteeksi.

2. Keitä tattaria kasvisliemessä 20 minuuttia. Valuta siivilässä.

3. Silppua sienet ja sipuli. Paista öljyssä ja mausta suolalla.

4. Sekoita ainekset keskenään ja kaada voideltuun uunivuokaan. Kypsennä uunissa 200 asteessa tunti.

Lisää reseptejä: 

Punajuuripyörykät Punajuurikeitto Ruoka.fi: Punajuurilasagne


Kommentoi

Kommentoi juttua: Gluteeniton punajuuri-tattarivuoka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.