Valmistusohje
1. Gluteeniton puolukka-kinuskipiirakka leivotaan helposti näin. Vaahdota sata grammaa voita ja yksi desilitra sokeria vaahdoksi. Lisää yksi kananmuna hyvin vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut jauhot ja leivinjauhe vaahtoon kevyesti sekoittaen. Painele seos halkaisijaltaan
24 cm:n piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Painele haarukalla pohjaan ilmareikiä. Esipaista piirakkapohjaa noin 10 minuuttia 200-asteisessa uunissa.
2. Levitä pohjan päälle yksi purkki eli 397 grammaa karamellisoitua kondensoitua maitoa. Ripottele päälle noin kolme desilitraa puolukoita.
3. Paista gluteeniton puolukka-kinuskipiirakka uunissa 200 asteessa, vielä noin 30 minuuttia. Tarkkaile kypsyyttä paistoajan loppuvaiheessa.
Lue myös: Puolukka sopii leivontaan – maistuisiko marenkipiirakka tai piimäkakku? Katso myös muut ohjeet
Lue myös Anna.fi: Omena-puolukka-tuorejuustopiirakka
Keskustelu
Kommentoi juttua: Gluteeniton puolukka-kinuskipiirakka