gratinoidut nokkos-vuohenjuustoletut
Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Gratinoidut nokkos-vuohenjuustoletut

Nokkosella ja vuohenjuustolla täytetyt letut aateloidaan gratinoimisen jälkeen voi-hunajasiirapilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

LETTUTAIKINA

2 kananmunaa
4 dl maitoa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl kauraleseitä
1/2 tl suolaa
2 rkl sulatettua voita

Täyte:

1 l pieniä hentoja nokkosenlehtiä
1 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
150 g vuohenjuustoa

VOI-HUNAJASIIRAPPI:

25 g voita
2 rkl hunajaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Gratinoidut nokkos-vuohenjuustoletut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X