Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Grillattua korianterikanaa tikussa

Grillattu korianterikana on rentoa kesäruokaa, joka voi valmistaa uunissa paahtamalla tai letkeästi ulkona grillaten. Korianterimarinadi antaa lihalle raikkaan maun.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8 annosta

Ainekset

Broilerivartaat:

  • 450 g broilerin rintafileetä
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 2 rkl öljyä paistamiseen

Marinadi

  • ½ dl öljyä
  • ½ dl tuoretta korianteria
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 8 grillitikkua

Valmistusohje

Grillattu korianterikana tehdään helposti näin:

1. Ota broilerit huoneenlämpöön.

2. Leikkaa broilerista pitkiä suikaleita ja pujota grillitikkuihin. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Paista öljytyllä parilapannulla kypsiksi tai paista uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.

4. Tee marinadi. Sekoita öljyn joukkoon hienonnettu korianteri, valkosipuli ja sitruunamehu. Pyöritä kypsät ja lämpimät tikut marinadissa.

5. Tarjoa haaleina maapähkinäkastikkeen kanssa.

Vinkki: Broilerin sisäfilee sopii myös tikkuihin.

Lisää reseptejä:

Thai kanavartaat Tuliset broilerivartaat Ruoka.fi: Kookoksella ja currylla maustetut broilerivartaat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Grillattua korianterikanaa tikussa

Harmistunut

Missä on ohje??!! Kun klikkaa ”Ohje” se vie kalaruokiin.

Kotilieden toimitus

Hei, ikävä kuulla, että ohje vei sinut väärään paikkaan. Toimituksen laitteilla ohje näyttää oikealta. Voisitko kertoa, millä laitteella olet katsonut ohjetta? Se auttaisi meitä selvittämään, missä vika. t. Johanna Kotilieden toimituksesta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.