Grillattu korianterikana tikussa
Grillattu korianterikana on rentoa kesäruokaa, joka voi valmistaa uunissa paahtamalla tai letkeästi ulkona grillaten. Korianterimarinadi antaa lihalle raikkaan maun.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Broilerivartaat:
- 450 g broilerin rintafileetä
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 2 rkl öljyä paistamiseen
Marinadi
- ½ dl öljyä
- ½ dl tuoretta korianteria
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 rkl sitruunamehua
- 8 grillitikkua
Valmistusohje
Grillattu korianterikana tehdään helposti näin:
1. Ota broilerit huoneenlämpöön.
2. Leikkaa broilerista pitkiä suikaleita ja pujota grillitikkuihin. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Paista öljytyllä parilapannulla kypsiksi tai paista uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.
4. Tee marinadi. Sekoita öljyn joukkoon hienonnettu korianteri, valkosipuli ja sitruunamehu. Pyöritä kypsät ja lämpimät tikut marinadissa.
5. Tarjoa haaleina maapähkinäkastikkeen kanssa.
Vinkki: Broilerin sisäfilee sopii myös tikkuihin.
Lisää reseptejä:
Thai kanavartaat Tuliset broilerivartaat Ruoka.fi:
Kommentoi
Kommentoi juttua: Grillattu korianterikana tikussa
Missä on ohje??!! Kun klikkaa ”Ohje” se vie kalaruokiin.
Hei, ikävä kuulla, että ohje vei sinut väärään paikkaan. Toimituksen laitteilla ohje näyttää oikealta. Voisitko kertoa, millä laitteella olet katsonut ohjetta? Se auttaisi meitä selvittämään, missä vika. t. Johanna Kotilieden toimituksesta