Reseptit
alle 30 min
8

Grillattua korianterikanaa tikussa

Grillattu korianterikana on rentoa kesäruokaa, joka voi valmistaa uunissa paahtamalla tai letkeästi ulkona grillaten. Korianterimarinadi antaa lihalle raikkaan maun.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Broierivartaat:

450 g broilerin rintafileetä
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
2 rkl öljyä paistamiseen

Marinadi

½ dl öljyä
½ dl tuoretta korianteria
1 valkosipulinkynsi
2 rkl sitruunamehua
8 grillitikkua

Valmistusohje

1. Ota broilerit huoneenlämpöön.

2. Leikkaa broilerista pitkiä suikaleita ja pujota grillitikkuihin. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Paista öljytyllä parilapannulla kypsiksi tai paista uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.

4. Tee marinadi. Sekoita öljyn joukkoon hienonnettu korianteri, valkosipuli ja sitruunamehu. Pyöritä kypsät ja lämpimät tikut marinadissa.

5. Tarjoa haaleina maapähkinäkastikkeen kanssa.

Vinkki: Broilerin sisäfilee sopii myös tikkuihin.

Lisää reseptejä:

Thai kanavartaat
Tuliset broilerivartaat
Ruoka.fi: Kookoksella ja currylla maustetut broilerivartaat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Grillattua korianterikanaa tikussa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X