Halloumivohvelit
Superhelpot halloumivohvelit ovat koukuttavaa syötävää. Suolaiset vohvelit kannattaa tarjota raikkaan mätidipin tai ranskankerman kanssa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Halloumivohvelit
- 2 pkt (à 200 g) halloumijuustoa
- 2 kananmunaa
Päälle
- mätidippiä tai
- 2 avokadoa
- 8 viipaletta kylmäsavulohta
- 1 sitruuna lohkottuna
Valmistusohje
Katso videolta, miten halloumivohvelit valmistetaan:
Halloumivohvelit valmistuvat helposti näin:
- Raasta kaksi 200 gramman halloumijuustoa. Sekoita joukkoon kaksi kananmunaa. Älä lisää suolaa, koska juusto on suolaista.
- Kuumenna vohvelipannu ja nosta pari lusikallista halloumijuusto-munaseosta vohvelipannun koloihin. Paista vohveleita pari minuuttia. Tästä määrästä taikinaa tulee noin 8 annosta, riippuen vohvelipannun kolojen koosta.
- Tarjoile vohvelit raikkaan mätidipin kanssa. Voit tarjota ne myös kylmäsavulohiviipaleiden, avokadon ja ranskankerman kanssa.
Vinkki! Jos halloumi on liian suolaista omaan makuusi, liota sitä kylmässä vedessä yön yli ennen raastamista.
Lue myös Anna.fi: Earl Greyllä maustetut belgialaiset vohvelit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Halloumivohvelit