Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Halloumivohvelit

Superhelpot halloumivohvelit ovat koukuttavaa syötävää. Suolaiset vohvelit kannattaa tarjota raikkaan mätidipin tai ranskankerman kanssa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Halloumivohvelit

  • 2 pkt (à 200 g) halloumijuustoa
  • 2 kananmunaa

Päälle

  • mätidippiä tai
  • 2 avokadoa
  • 8 viipaletta kylmäsavulohta
  • 1 sitruuna lohkottuna

Valmistusohje

Katso videolta, miten halloumivohvelit valmistetaan:

Halloumivohvelit valmistuvat helposti näin:

  1. Raasta kaksi 200 gramman halloumijuustoa. Sekoita joukkoon kaksi kananmunaa. Älä lisää suolaa, koska juusto on suolaista.
  2. Kuumenna vohvelipannu ja nosta pari lusikallista halloumijuusto-munaseosta vohvelipannun koloihin. Paista vohveleita pari minuuttia. Tästä määrästä taikinaa tulee noin 8 annosta, riippuen vohvelipannun kolojen koosta.
  3. Tarjoile vohvelit raikkaan mätidipin kanssa. Voit tarjota ne myös kylmäsavulohiviipaleiden, avokadon ja ranskankerman kanssa.

Vinkki! Jos halloumi on liian suolaista omaan makuusi, liota sitä kylmässä vedessä yön yli ennen raastamista.

Halloumivohvelit
Halloumivohvelit ovat koukuttava suolainen herkkupala, joka maistuu vaikka brunssilla. Vohvelit kannattaa tarjota raikkaan lisukkeen esimerkiksi ranskankerman tai jugurttipohjaisen dipin tai kastikkeen kanssa. © Sanna Mansikkamäki

Lue myös Anna.fi: Earl Greyllä maustetut belgialaiset vohvelit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Halloumivohvelit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.