Hapankorppupaneroidut ahvenfileet
Hapankorppupaneroidut ahvenfileet kuuluusyödä heti paistettuina.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Hapankorppupaneroidut ahvenfileet
- 8 kpl ahvenfilettä
- 3-4 kpl hapankorppua
- suolaa
- oliiviöljyä tai voita paistamiseen
Valmistusohje
Hapankorppupaneroidut ahvenfileet tehdään näin:
Hapankorppupaneroidut ahvenfileet ovat todellista pikaruokien gourmeeta. Hienonna hapankorput ja painele jauhot ahvenfileisiin, mausta, paista hetki ja valmista tuli.
- Hienonna hapankorput tehosekoittimessa jauhoksi tai murskaa ne kaulimella tai pullolla pyöritellen hienoksi.
- Mausta ahvenfileet suolalla ja painele ne hapankorppujauhelmaan.
- Kuumenna paistinpannussa tai muurinpohjapannussa tilkka öljyä tai nokare voita. Paista ahvenfileet nopeasti molemmin puolin kauniin kullankeltaisiksi.
- Tarjoa ahvenfileet heti keitettyjen uusien perunoiden ja yrttiporkkanoiden kanssa.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Piparjuurivoissa paistetut ahvenet ja ruohosipulikastike
Kommentoi
Kommentoi juttua: Hapankorppupaneroidut ahvenfileet