Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Hapankorppupaneroidut ahvenfileet

Hapankorppupaneroidut ahvenfileet kuuluusyödä heti paistettuina.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Hapankorppupaneroidut ahvenfileet

  • 8 kpl ahvenfilettä
  • 3-4 kpl hapankorppua
  • suolaa
  • oliiviöljyä tai voita paistamiseen

Valmistusohje

Hapankorppupaneroidut ahvenfileet tehdään näin:

Hapankorppupaneroidut ahvenfileet ovat todellista pikaruokien gourmeeta. Hienonna hapankorput ja painele jauhot ahvenfileisiin, mausta,  paista hetki ja valmista tuli.

  1. Hienonna hapankorput tehosekoittimessa jauhoksi tai murskaa ne kaulimella tai pullolla pyöritellen hienoksi.
  2. Mausta ahvenfileet suolalla ja painele ne hapankorppujauhelmaan.
  3. Kuumenna paistinpannussa tai muurinpohjapannussa tilkka öljyä tai nokare voita. Paista ahvenfileet nopeasti molemmin puolin kauniin kullankeltaisiksi.
  4. Tarjoa ahvenfileet heti keitettyjen uusien perunoiden ja yrttiporkkanoiden kanssa.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Piparjuurivoissa paistetut ahvenet ja ruohosipulikastike


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hapankorppupaneroidut ahvenfileet

Sinun täytyy kommentoidaksesi.