härkäpapubruschetta
Reseptit
alle 30 min
6
Kiitos

Härkäpapubruschetta

Härkäpapubruschetta sopii alkupalaksi tai pikkunälkään. Alkujaan italialainen bruschetta saa tässä ohjeessa täytteeksi kotimaisista härkäpavuista valmistetun tahnan.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Härkäpapubruschetta

1/2 maalaisleipää
2 rkl oliiviöljyä
1/2 valkosipulinkynsi

Härkäpaputahna

600 g kokonaisia härkäpapuja (tai 2 dl kuorittuja pakastehärkäpapuja)
1 dl oliivi- tai rypsiöljyä
1/2 dl pinjansiemeniä
1 dl hienonnettua tuoretta minttua
1 dl hienonnettua tuoretta lehtipersiljaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
Mainos

Päälle:

2 rkl pinjansiemeniä
1 dl härkäpapuja
1/2 dl tuoretta minttua

Keskustelu

Kommentoi juttua: Härkäpapubruschetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X