Reseptit

Helppo porkkanafocaccia

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

  • 4 dl vettä
  • 250 g porkkanasosetta
  • 50 g hiivaa
  • 3 tl suolaa
  • 2 rkl ruokosokerisiirappia
  • 1 dl öljyä
  • 15 dl hiivaleipäjauhoja

pinnalle:

  • öljyä
  • sormisuolaa
  • kesäkurpitsaviipaleita
  • (2 porkkanaa)
  • salviaa
  • parmesaaniraastetta

Valmistusohje

Helppo porkkanafocaccia

1. Kuumenna vesi kädenlämpöiseksi. Murenna joukkoon hiiva ja alusta aineksista pehmeähkö taikina. Kohota puolisen tuntia.

2. Vaivaa taikinaa jauhoisella leivinpöydällä ja taputtele litteäksi leiväksi leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Sivele leipä öljyllä ja ripottele pinnalle kesäkurpitsaviipaleita, salvianlehtiä, sormisuolaa ja parmesaaniraastetta. Voit lisätä koristeeksi pari porkkanaa. Anna kohota noin 10 minuuttia ja paista 225-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Helppo porkkanafocaccia

Sinun täytyy kommentoidaksesi.