hirvitartar
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Hirvitartar

Suppilovahverot viimeistelevät hirven lihasta valmistetun tartarannoksen. Tartar sopii niin juhlaan kuin arki-illan iltapalaksi. Käytä aina tuoretta lihaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hirvitartar:

450 g tuoretta hirvenpaistia
1/2 pientä makeaa sipulia
1 rkl kokojyväistä dijoninsinappia
1 rkl Worcestershire-kastiketta
1-2 oksaa timjamia
2 kananmunankeltuaista
1 tl sormisuolaa
mustapippuria myllystä
6 rkl pieniä kapriksia
2 rkl oliiviöljyä

Sinappimajoneesi:

2 kananmunankeltuaista
1 tl balsamicoviinietikkaa
1/2 tl suolaa
1 1/2 dl öljyä
1 rkl kokojyväistä dijoninsinappia
Mainos

Friteeratut suppilovahverot:

3 dl suppilovahveroita
2 dl öljyä

Koristeeksi:

rucolanversoja

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hirvitartar

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X