hitaasti haudutettu bolognesekastike ragu
Reseptit
yli 60 min
10
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos

Hitaasti haudutettu bolognesekastike eli ragú

Ragú eli monille tutummin italialainen blognesekastike on arjen pelastus, kun sitä tekee kerralla isomman satsin.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 kg nauta-sikajauhelihaa
2-3 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
3 porkkanaa
4 lehtisellerin vartta tai 200 g juuriselleriä
2 tlk tomaattimurskaa
2 dl valkoviiniä tai vettä
2 rkl tomaattipyreetä
2 tl suolaa
1 rkl Provencen yrttiseosta tai pizzamaustetta
1-2 laakerinlehteä
1 tl mustapippuria
1 rkl sokeria tai hunajaa
1/2 tuore chili hienonnettuna
Mainos

Keskustelu

Hieno ohje, mutta johtuneeko pitkästä haudutuksesta, niin laakerinlehden maku tuntuu mielestäni voimakkaana vaikka käytin vain yhtä (isoa) lehteä. Seuraavalla kerralla laakerinlehti vähemmän aikaa hautumassa.

Kommentoi juttua: Hitaasti haudutettu bolognesekastike eli ragú

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X