Ragu Nipozzanon Annan tapaan
Ragu Nipozzanon Annan tapaan on ihanan maukas jauhelihakastike joka muhii liedellä noin pari tuntia, jolloin maut tiivistyvät herkuksi.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Ragu Nipozzanon Annan tapaan
- 1-2 rkl oliiviöljyä
- 1 punasipuli
- 1 porkkana
- 1 pieni mukulaselleri
- 300-400 g jauhelihaa
- 1 tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria
- 2 tlk säilöttyjä tomaatteja tai vastaava määrä tuoreita
Valmistusohje
Ragu Nipozzanon Annan tapaan valmistuu helposti näin:Italian terveisenä Nipozzanon Annan ragu
1. Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä. Lisää tulitikkumaisen ohuiksi suikaleiksi leikattu porkkana ja selleri. Murenna joukkoon jauheliha. Ruskista jauheliha ja mausta sitten suolalla ja mustapippurilla.
2. Lisää kuoritut, lohkotut tuoreet tomaatit tai säilötyt tomaatit ja keitä kastiketta hiljakseen. Italialaiseen tapaan se saa kypsyä pari tuntia.
3. Tarjoa ragu juuri keitetyn nauhamakaronin tai spagetin kastikkeeksi., vastaraastetulla parmesaani-juustolla höystettynä.
Vinkki: Kokeile myös toista klassikkopastaa, pasta alla carbonaaraa.
Lue myös Anna.fi: Parhaat pastareseptit – oletko jo testannut nämä helpot ja nopeat pastat?
Kommentoi
Kommentoi juttua: Ragu Nipozzanon Annan tapaan