tomaatti-mozzarellapasta Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tomaatti-mozzarellapasta

Tomaatti-mozzarellapasta valmistettaan ilman kastiketta. Maut ovat tutut monien suosikkisalaatista capresesta. Yhdistä annokseen erivärisiä ja kokoisia tomaatteja, paljon mozzarellaa, basilikaa ja oliiviöljyä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4 annosta

Ainekset

Tomaatti-mozzarellapasta

  • 400 g pennepastaa
  • 500 g kypsiä erivärisiä tomaatteja
  • 300 g minimozzarellaa (Esim. Galbani-pussi)
  • 1 dl tuoretta basilikaa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • 1 tl hiutalesuolaa

Valmistusohje

Tomaatti-mozzarellapasta valmistuu helposti näin:

1. Keitä 400 grammaa pennepastaa pakkauksen ohjeen mukaan suolavedessä.

2. Leikkaa 500 grammaa tomaatteja isot tomaatit neljään osaan ja pienet kahteen.

3. Siivilöi pasta.

4. Sekoita pastan joukkoon kaksi pussia minimozzarellaa, tomaatit ja runsaasti basilikaa. Mausta neljällä ruokalusikallisella oliiviöljyä, puolikkaalla teelusikallisella mustapippuria ja teelusikallisella hiutalesuolaa. Nauti tomaatti-mozzarellapasta heti sellaisenaan tai focaccia-leivän kera.

Vinkki! Tähän pastaan saa lisää ruokaisuutta, kun lisää sekaan tonnikalaa, oliiveja ja kapriksia.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 18/2022.

Lue myös Anna.fi: Parhaat pastareseptit! Oletko jo testannut näitä 10 helppoa, nopeaa ja ihanan maukasta pastaa?


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tomaatti-mozzarellapasta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.