japanilainen lohikulho
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Japanilainen lohikulho

Japanilaishenkinen kulhoruoka on maukasta ja helppoa syötävää, jota voi muunnella oman maun ja kaapin sisällön mukaan. Soijakastikkeesta, seesamiöljystä ja limetinmehusta sekoitettu simppeli kastike sitoo ainekset kokonaisuudeksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Japanilainen lohikulho:

300 g tuoretta lohta
4 rkl sokeria
1/2 dl hienoa merisuolaa
1/2 sitruunan raastettu kuori
2 dl quinori-seosta tai kvinoaa
150-200 g vihreitä edamame- soijapapuja (pakasteesta)
2 avokadoa
125 g retiisejä
40 g babypinaatinlehtiä

Lisäksi:

2 rkl seesaminsiemeniä
tuoretta korianteria

Kastike:

1 1/2 rkl japanilaista soijakastiketta
2 rkl limettimehua
2 tl seesamiöljyä
1 tl Sriracha-kastiketta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Japanilainen lohikulho

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X