Pienet lihapasteijat punajuuriliemessä
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Jauhelihapasteijat ja punajuuriliemi

Pienet jauhelihapasteijat leivotaan näppärästi valmiista voitaikinasta. Herkulliset pasteijat tarjotaan höyryävän alkupalana maukkaan punajuuriliemen kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Jauhelihapasteijat

500 g valmiita voitaikinalevyjä (6 kpl)
250 g naudan paistijauhelihaa
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 rkl rypsiöljyä
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1 rkl voita
1 dl bulgarianjogurttia
2-3 rkl auringonkukansiemeniä

Jauhelihapasteijat, koristelu

100 g voitaikinaa

Jauhelihapasteijat, voitelu

1 kananmuna

Punajuuriliemi

5 punajuurta (500 g)
4 porkkanaa
2 punasipulia
1 pala purjoa
1 1/2 l kasvislientä
1 rkl ruohosipulia
1/4 tl muskottia
1 tl siirappia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Jauhelihapasteijat ja punajuuriliemi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X