Reseptit
alle 30 min
4

Purjomuusi

Perunmuusi saa uutta jujua purjosta. Purjomuusi maistuu lindströminpihvien henkeen tehtyjen papupihvien kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Purjomuusi:

1 kg jauhoisia perunoita
1/2 purjo
50 g voita
1/2 tl suolaa
noin 3 dl keitinlientä tai kuumaa maitoa

Valmistusohje

1. Keitä kuoritut ja kuutioidut perunat kypsiksi, noin 15 minuuttia.

2. Halkaise purjo, huuhtele ja suikaloi. Kuullota purjoa muutama minuutti voissa.

3. Valuta perunat ja säästä halutessasi vähän vettä notkistukseen. Muussaa perunat. Lisää suola ja keitinlientä tai kuumaa maitoa niin paljon, että saat notkean muusin. Lisää purjo.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 02/19.

Uutta jujua muusiin:

paistettua turskan seläkettä, perunapyree ja simpukka beurre blanc

Perunapyree

hasselbackan perunat, maissisose, kasvispihvit

Kermainen maissisose

lohta ja bataattimuusia

Lohta ja bataattimuusia intialaisittain

Anna.fi: Pekoni-possua ja paahdettua perunamuusia

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Purjomuusi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X