Reseptit
alle 30 min
4

Kaali-omenalisuke

Syksyn ehdoton suosikkilisuke tehdään kaalista ja omenasta. Veikeän maun salaisuus piilee piparjuuressa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kaali-omenalisuke:

1 suippokaali
1 sipuli
3 kotimaista (luomu)omenaa
25 g voita
1 rosmariinin oksa
1/4 tl hienoa merisuolaa
pala piparjuurta

Valmistusohje

1. Paloittele kaali. Kuori ja hienonna sipuli. Pese omenat ja lohko paloiksi kuorineen. Poista siemenkodat.

2. Kuumenna voi pannulla ja lisää kaalit ja sipuli. Anna ruskistua kevyesti. Lisää rosmariinin oksa ja omenalohkot. Kääntele hetken aikaa. Mausta seos suolalla ja raastetulla piparjuurella.

Tarjoa kaali-omenalisuke esimerkiksi riistamakkaran kera.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 21/18.

Lisää syksyisiä lisukeruokia:

mustajuuri-omenasalaatti

Mustajuuri-omenasalaatti

paistetu osterivinokas-ruusukaalisalaatti

Paistettu osterivinokas-ruusukaalisalaatti

ruusukaali-karpalo-pähkinälisuke

Ruusukaali-karpalo-pähkinälisuke

Anna.fi: Omenachutney

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kaali-omenalisuke

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X