Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Ruusukaali-karpalo-pähkinälisuke

Ruusukaali-karpalo-pähkinälisuke täydentää kinkkulautasen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1/2 kg ruusukaaleja
2 rkl öljyä
2 rkl balsamicoa
2 rkl hunajaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 dl kuivattuja karpaloita
1 dl pecanpähkinöitä

Valmistusohje

1. Poista ruusukaaleista kannat ja päällimmäiset lehdet, halkaise kahtia tai isommat neljään osaan. Kuumenna öljy paistinpannulla ja lisää ruusukaalit ja balsamico pannulle.
2. Paahda kullanruskeiksi. Mausta hunajalla, suolalla, pippurilla, karpaloilla ja rouhituilla pecanpähkinöillä.

Lisää mainioita lisukkeita ruusukaalista:

jouluiset-ruusukaalit

Jouluiset ruusukaalit

ruusukaalisalaatti

Paahdettu ruusukaalisalaatti ja saksanpähkinävoi

Ruusukaalia kulhossa

Lämmin ruusukaalisalaatti

Ruoka.fi: Yrttivoissa haudutetut ruusukaalit

Keskustelu

Kommentoi juttua: Ruusukaali-karpalo-pähkinälisuke

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X