Reseptit
1
Kiitos

Karamellisoitu verigreippi

Karamellisoitu verigreippi on piristävän raikas herkku, joka maistuu niin brunssipöydässä kuin jälkiruokanakin.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 verigreippi
2-3 rkl ruokosokeria
pekaanipähkinöitä/vahvaa minttua

Valmistusohje

 

Kuumenna uunin grillivastukset 250 asteisiksi.

Valitse painava greippi, se on mehukkain. Halkaise greippi ja pane puolikkaat uunivuokaan. Ripottele päälle reilusti sokeria.

Grillaa verigreippejä uunissa kunnes niiden reunat alkavat saada hieman väriä.

Viimeistele hedelmät pähkinärouheella ja /tai minttusilpulla.

Nauti hieman jäähtyneenä brunssilla tai kevyenä jälkiruokana.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Karamellisoitu verigreippi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X