Karpalo-mantelikääretorttu
Kääretortut ovat taas muodikkaita. Muista tarjota niitä seuraavissa juhlissasi. Kirpeän makea karpalohillo, manteli, vaniljainen tuorejuusto ja piparkakkumauste luovat loppusyksyn kääretortulle täydellisen makukombon.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
Ainekset
Karpalo-mantelikääretorttu:
- 4 kananmunaa
- 1 ½ dl sokeria
- 1 dl mantelijauhetta
- 4 rkl perunajauhoja
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 tl piparkakkumaustetta
- 1 tl leivinjauhetta
Väliin:
- 1 prk (200 g) vaniljatuorejuustoa
- 2 dl karpalohilloa
Pinnalle:
- tomusokeria
Kommentoi
Kommentoi juttua: Karpalo-mantelikääretorttu