Karpalokiisseli
Kirpakka karpalokiisseli sopii tuhtien joulupöydän antimien painikkeeksi. Kiisselin kanssa maistuu valkosuklaalla maustettu kermavaahto. Tämä resepti on peräisin Saustilan kartanon joulupöydästä.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Karpalokiisseli:
5 dl
karpaloita
1 l
vettä
2 dl
sokeria
1 dl
perunajauhoja
Karpalokiisselin pinnalle:
100 g
valkosuklaata
2 dl
kermaa
1/2 dl
kookoshiutaleita tai jäisiä karpaloita
Keskustelu
Paljonko pitää olla vettä, kun sekoitetaan perunajauhoa?
Paljonko laitetaan vettä perunajauhojen kanssa?
Löytyy Ohje-palkista Ainekset-palkin vierestä: perunajauho sekoitetaan desiin vettä.
Kommentoi juttua: Karpalokiisseli