Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kastanja-suklaatahna joulutortuille

Kokeile joulutorttujen täytteenä vaihteeksi jotain muuta. Kastajanjan ja suklaan liitto on täydellinen. Yllätä vieraat tällä täytteellä!

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Kastanja-suklaatahna joulutortuille:

  • 100 g tummaa suklaata (70 %)
  • 1 tuubi (78 g) kastanjalevitettä (tahnaa myyvät K-marketit ja delideli.fi)

Valmistusohje

1. Rouhi suklaa veitsellä.

2. Purista kastanjatahna kulhoon ja sekoita joukkoon rouhittu suklaa. Käytä torttujen täytteenä.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 24/18.

Vaihtelua joulutorttuihin myös näillä ohjeilla:

luumutortut tuoreesta luumusta

Luumutortut tuoreista luumuista

Joulutortut voi täyttää esimerkiksi suklaalla ja kastanjatahnalla.

Parhaat joulutortut

Punssi-luumuleivokset

Luumuleivokset

Anna.fi: Joulutortut aprikoosi-puolukkatäytteellä


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kastanja-suklaatahna joulutortuille

Sinun täytyy kommentoidaksesi.