Reseptit
30-60 min

Katkarapukeitto

Ainekset

Lisää kauppalistalle
3 rkl rypsiöljyä
4 kpl salottisipulia
2-4 valkosipulinkynttä
3 dl valkoviiniä
4 rkl tomaattipyreetä
1 prk (4 dl) kookosmaitoa
3 dl vahvaa kalalientä
100 g sokeriherneitä
3-4 rkl makeaa chilikastiketta
1 nippu basilikaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
300 g tuoreita katkarapuja

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy kasarissa, lisää silputut sipulit ja murskatut valkosipulinkynnet ja kuullota pehmeiksi.
  2. Lisää valkoviini, tomaattipyree, kookosmaito, kalaliemi ja sokeriherneet. Kiehauta ja hauduta 10 minuuttia.
  3. Lisää lopuksi katkaravut, chilikastike, silputtu basilika ja mausteet. Tarjoa heti.

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Katkarapukeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X