Reseptit
Kiitos

Kirsin katkarapucurry thaimaalaiseen tyyliin

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 rkl öljyä
1 rkl currytahnaa
1 vihreä chili tai turkinpippuri
1 tölkki kookosmaitoa (4 dl)
ripaus sokeria
1 Kesäkurpitsa
3 dl vihreitä papuja, sokeriherneitä, maissia tai parsakaalia tai 350 g:n pussi pakastettuja wok-vihanneksia
noin 500 g katkarapuja
1/2 sitruunan mehu
(tuoretta basilikaa)

Valmistusohje

  1. Kiehauta öljyssä currytahna ja paloiteltu chili. Lisää kookosmaito, ripaus sokeria ja suikaloidut tai kuutioidut kesäkurpitsat. Kun kookosmaito kiehuu, lisää muut kasvikset ja katkaravut. Mausta kirpeäksi sitruunamehulla. Anna kasvisten kypsyä ja katkarapujen kuumentua hiljalleen pari minuuttia.
  2. Laita jasmiini- tai basmatiriisi kypsymään jo ennen curryn valmistamista. Kumoa kypsä riisi tarjoiluvadille, tee keskelle kolo ja kaada kuuma curry keskelle.
  • Kasviksiksi sopivat myös porkkana, purjo ja bambunversot. Katkarapujen asemesta voit lisätä kypsää, paloiteltua broileria.

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kirsin katkarapucurry thaimaalaiseen tyyliin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X