Reseptit
30-60 min
4

Kookos-katkarapukeitto

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 valkosipulinkynttä
2 punaista chiliä
2 cm:n pala inkivääriä
4 dl kookosmaitoa
3 rkl tomaattisosetta
2 rkl kalakastiketta
2 tl ruskeaa sokeria
4 dl kalalientä (gluteenitonta)
300 g katkarapuja
1 limetin mehu

pinnalle:

korianteria

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Halkaise chili, poista kannat
ja siemenet ja hienonna. Kuori
ja raasta inkivääri.

2. Kuumenna kattilassa muutama
lusikallinen kookosmaitoa. Lisää
joukkoon valkosipuli, chili ja inkivääri.
Anna kiehua muutama minuutti.
Lisää joukkoon tomaattisose,
kalakastike, sokeri, loput kookosmaidosta
ja kalaliemi. Keitä lientä
muutama minuutti.

3. Lisää joukkoon sulatetut,
valutetut katkaravut. Kuumenna
liemi kiehuvaksi ja mausta limettimehulla.

4. Annostele keitto tarjoilukulhoihin
ja koristele hienonnetulla
korianterilla.

Avainsanat

Ruokavalio: Ateriatyyppi:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kookos-katkarapukeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X