Reseptit
30-60 min
15
Kiitos

Keliaakikon porkkanarieskat

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 keitettyä porkkanaa
2 keitettyä perunaa
1 tl suolaa
2 kananmunaa
4 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
1 dl tattari- tai kaurahiutaleita
0.5 dl rypsiöljyä
Mainos

Valmistusohje

Keliaakikon porkkanarieskat

  1. Soseuta kuoritut porkkanat ja perunat. Sekoita joukkoon kananmunat, suola, gluteeniton jauhoseos, tattari- tai kaurahiutaleet ja öljy. Leivo taikinasta ohuita, pyöreitä rieskoja ja nosta ne leivinpaperille.
  2. Pistele rieskat haarukalla ja paista 225 asteessa 10-15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä.
  • Taikinan makua voit muunnella lisäämällä joukkoon auringonkukansiemeniä, seesaminsiemeniä tai hienonnettuja mausteyrttejä.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Keliaakikon porkkanarieskat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X