Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Keltainen hummus ilman tahinia

Aidon hummuksen maun saa loihdittua myös ilman tahinia. Maukas keltainen hummus maistuu kasvisten tai tuoreen leivän dippinä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Keltainen hummus ilman tahinia:

1 prk (400/265 g) kikherneitä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
3/4 dl oliiviöljyä
1 tl kurkumaa
0.5 tl jauhettua juustokuminaa
0.5 tl chilirouhetta
3 rkl limetinmehua
2 rkl hienonnettua tuoretta korianteria
Mainos

Valmistusohje

1. Valuta kikherneet. Nosta tehosekoittimeen mausteiden kanssa.

2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuumenna pannulla ruokalusikallinen öljyä ja lisää kurkuma, juustokumina sekä sipulit. Anna
pehmentyä.

3. Nosta sipuliseos tehosekoittimeen chilirouheen, limetinmehun ja korianterin kanssa. Aja tasaiseksi tahnaksi. Lisää tarvittaessa öljyä
notkistaaksesi tahnaa.

Lue myös: Kokoa mahtava meze-lautanen ja herkulliset lisukkeet falafelien kylkeen

Keskustelu

Kommentoi juttua: Keltainen hummus ilman tahinia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X