
Kesäkurpitsa-kurkkusalaatti
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 500 g kesäkurpitsaa
- 500 g lavakurkkua
- 2-3 sipulia
- (2 valkosipulinkynttä)
liemi:
- 2 dl vettä
- 3 dl väkiviinaetikkaa
- 3 dl sokeria
- 2 rkl suolaa
- 2 tl sinapinsiemeniä
- tilliä
- kurkkuraasteesta valunut liemi
Valmistusohje
- 1,5 kg
- Valmistusaika 30 minuuttia
- Maustumisaika 1 viikko
1. Valitse pieniä ja napakoita kesäkurpitsoja ja kurkkuja. Poista siemenet. Raasta tai kuutioi kesäkurpitsat, kurkut ja sipulit. Valuta siivilässä.
2. Keitä liemiaineksia viitisen minuuttia. Jäähdytä liemi ja kaada puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin pakattujen kasvisten päälle. Säilytä viileässä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kesäkurpitsa-kurkkusalaatti