kesäkurpitsapannarit ja paprikatahna
Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Kesäkurpitsapannarit ja paprikatahna

Kesäkurpitsapannarit ja paprikatahna maistuvat lounaaksi tai iltapalaksi. Mehukkaat kesäkurpitsapannarit tarjoillaan arabikeittiöistä tutun muhammaran eli paprikoista ja saksanpähkinöistä tehdyn tahnan kera. Lisänä voi tarjoilla za'atarilla maustettua hummustahnaa ja vastapaistettua naan-leipää.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kesäkurpitsapannarit:

2 keskikokoista kesäkurpitsaa
2 kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 rkl za'atar-mausteseosta
1/2 dl hienonnettuja yrttejä, esim. minttua ja korianteria

Paistamiseen

öljyä

Paprikatahna

4 dl saksanpähkinöitä
1 prk (465/360 g) kuorittua ja paahdettua säilykepaprikaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
1 valkosipulinkynsi
1 tl paprikajauhetta
1/4 tl suolaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kesäkurpitsapannarit ja paprikatahna

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X