Kesäkurpitsapannarit ja paprikatahna
Kesäkurpitsapannarit ja paprikatahna maistuvat lounaaksi tai iltapalaksi. Mehukkaat kesäkurpitsapannarit tarjoillaan arabikeittiöistä tutun muhammaran eli paprikoista ja saksanpähkinöistä tehdyn tahnan kera. Lisänä voi tarjoilla za'atarilla maustettua hummustahnaa ja vastapaistettua naan-leipää.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Kesäkurpitsapannarit:
2
keskikokoista kesäkurpitsaa
2
kananmunaa
1 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 rkl
za'atar-mausteseosta
0.5 dl
hienonnettuja yrttejä, esim. minttua ja korianteria
Paistamiseen
öljyä
Paprikatahna
4 dl
saksanpähkinöitä
1 prk (465/360 g)
kuorittua ja paahdettua säilykepaprikaa
0.5 dl
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunamehua
1
valkosipulinkynsi
1 tl
paprikajauhetta
ripaus
suolaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Kesäkurpitsapannarit ja paprikatahna