kikherne-kasvissalaatti ja leipäkrutonkeja
Reseptit
30-60 min
10
Kiitos

Kikherne-kasvissalaatti ja leipäkrutonkeja

Kikherne-kasvissalaatti kokoaa yhteen Välimeren makuja. Hyvä öljypohjainen kastike antaa mehevyyttä salaatille. Kuivahtaneesta vaaleasta leivästä saat tehtyä rapeita leipäkrutonkeja.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kikherne-kasvissalaatti

2 prk (à noin 200–300 g) kypsiä säilykekikherneitä
2 punasipulia
1 kurkku
150 g retiisiä
2 rasiaa (à 250 g) kirsikkatomaatteja
1/4 kuivahtanutta maalaisleipää
1 ruukku rucolaa
1 ruukku rapeaa vihreää salaattia
Mainos

Kastike:

1 dl öljyä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1/2 tl sokeria
1/2 tl sitruunan raastettu kuori

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kikherne-kasvissalaatti ja leipäkrutonkeja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X