Kikherne-kasvissalaatti ja leipäkrutonkeja
Ruokaisassa kikherne-kasvissalaatissa maistuvat Välimeren maut. Hyvä öljypohjainen kastike antaa mehevyyttä salaatille. Kuivahtaneesta vaaleasta leivästä saat tehtyä rapeita leipäkrutonkeja.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Kikherne-kasvissalaatti
2 prk (à noin 200–300 g)
kypsiä säilykekikherneitä
2
punasipulia
1
kurkku
150 g
retiisiä
2 rasiaa (à 250 g)
kirsikkatomaatteja
1/4
kuivahtanutta maalaisleipää
1 ruukku
rucolaa
1 ruukku
rapeaa vihreää salaattia
Kastike:
1 dl
öljyä
2 rkl
punaviinietikkaa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1/2 tl
sokeria
1/2 tl
sitruunan raastettu kuori
Keskustelu
Ihmettelen 2/5 tähteä. Kotona käytetyin illallissalaatti johon palaamme joka kuukausi nyt jo toista vuotta
Kommentoi juttua: Kikherne-kasvissalaatti ja leipäkrutonkeja