
Kikherne-kasvissalaatti ja leipäkrutonkeja
Ruokaisassa kikherne-kasvissalaatissa maistuvat Välimeren maut. Hyvä öljypohjainen kastike antaa mehevyyttä salaatille. Kuivahtaneesta vaaleasta leivästä saat tehtyä rapeita leipäkrutonkeja.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Kikherne-kasvissalaatti
- 2 prk (à noin 200–300 g) kypsiä säilykekikherneitä
- 2 punasipulia
- 1 kurkku
- 150 g retiisiä
- 2 rasiaa (à 250 g) kirsikkatomaatteja
- ¼ kuivahtanutta maalaisleipää
- 1 ruukku rucolaa
- 1 ruukku rapeaa vihreää salaattia
Kastike:
- 1 dl öljyä
- 2 rkl punaviinietikkaa
- ½ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria
- ½ tl sokeria
- ½ tl sitruunan raastettu kuori
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kikherne-kasvissalaatti ja leipäkrutonkeja
Ihmettelen 2/5 tähteä. Kotona käytetyin illallissalaatti johon palaamme joka kuukausi nyt jo toista vuotta