Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Sriracha-katkarapusalaatti

Salaateilla saa noutopöytään makua ja raikkautta. Katkarapusalaatin maustaa tulinen sriracha-majoneesi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
noin 400 g isoja pakastekatkarapuja
1 prk (350 g) ananasviipaleita
3-4 varsisellerin vartta
300 g kevyt emmentaljuustoa, esim. Polar

kastike

1 dl majoneesia
1 dl kermaviiliä
1 pieni puristettu valkosipulinkynsi
2 rkl tomaattipyreetä
1 tl sriracha-chilikastiketta
1/2 tl currya
172 tl suolaa

Valmistusohje

1. Anna katkarapujen sulaa hitaasti jääkaapissa, jolloin niiden maku ja rakenne pysyy mehukkaana. Valuta katkaravut ja ananasviipaleet huolellisesti. Pilko ananakset. Leikkaa varsisellerit pieniksi kuutioiksi. Kuutioi juustopala noin sentin kokoisiksi paloiksi.

2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Sekoita kaikki ainekset, ja anna salaatin maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 9/17.

Lisää mainioita salaatteja noutopöytään:

Raikas katkarapusalaatti

Raikas katkarapusalaatti

Inkivääri-härkäsalaattia lautasella

Inkivääri-härkäsalaatti

Manchegojuusto_pähkinä_salaatti

Manchegojuusto-saksanpähkinä-rucolasalaatti

Ruoka.fi: Paahtopaistisalaattia ja hernepestoa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sriracha-katkarapusalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X