Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Kikhernepasta

Kikhernepasta on ihan paras hätävararuoka ja arjen pelastaja, sillä se valmistetaan kuivakaapin aineksista. Maukkaat kikherneet maustetaan reilusti valkosipulilla, sitruunalla ja mustapippurilla. Loraus valkoviiniä ja parmesaania tuo pastaan luksusta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kikhernepasta

400 g tuorepastaa 
6 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl voita
3 oliiviöljyyn säilöttyä sardellifileetä (sardellia myydään pienessä lasipurkissa usein sillihyllyssä tai pienessä säilykerasiassa kalasäilykehyllyssä)
2 sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu
2 prk (á 380 g / 230 g) säilykekikherneitä
1 tl suolaa
1 tl hunajaa/sokeria
2 dl kuivaa valkoviiniä
1/2 tl mustapippuria myllystä
30 g parmesaania
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kikhernepasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X