Kinkkurullat
Kinkkurullat sopivat tarjottavaksi suupaloin tai alkuruokana juhlissa kuin juhlissa. Ilmakuivattu kinkku, savuporo tai kylmäsavunaudanliha saavat tuorejuuston täytteeksi. Helppo ja yksinkertainen alkupala, joka on maukas.
Ainekset
- 300 g parmankinkkua, savuporoa tai muuta lihaleikkelettä
- 150 g piparjuurituorejuustoa tai tuoreella basilikalla maustettua tuorejuustoa
Valmistusohje
Kinkkurullat valmistuvat näin helposti.
- Levitä juusto lihaviipaleille ja kääri rulliksi.
- Pyöreästä lihaleikkeleestä voi muovata myös juustolla täytettyjä ruusukkeita.
Katso myös: Mallaslimppu suupalat
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Helpot suupalat Välimeren tyyliin
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kinkkurullat