kirjolohi uunissa
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Kirjolohi uunissa

Kirjolohi uunissa valmistuu helposti. Espanjalaisten makujen innoittama yrttitahna maustaa kalan sisältä käsin. Kypsennä kala isossa vuoassa kermaisten perunaviipaleiden päällä, niin saat kokonaisen aterian samalla vaivalla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Perunat

800 g perunoita
4 valkosipulinkynttä
1 sipuli
2 dl kasvislientä
2 dl kuohukermaa
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria

Kirjolohi uunissa

1 (1 1/2 kg) kokonainen kirjolohi
1 tl suolaa
1/2 tl rouhittua valkopippuria
1 sitruuna
2 rkl oliiviöljyä

Yrttitahna

2 valkosipulinkynttä
1 salottisipuli
1/2 dl oliiviöljyä
1 ruukku persiljaa
1 rosmariininoksa
1 tl paprikajauhetta
1 tl jauhettua korianteria
1 tl juustokuminaa
1 tl suolaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kirjolohi uunissa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X