Kirjolohi uunissa
Kirjolohi uunissa valmistuu helposti. Espanjalaisten makujen innoittama yrttitahna maustaa kalan sisältä käsin. Kypsennä kala isossa vuoassa kermaisten perunaviipaleiden päällä, niin saat kokonaisen aterian samalla vaivalla.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Perunat
800 g
perunoita
4
valkosipulinkynttä
1
sipuli
2 dl
kasvislientä
2 dl
kuohukermaa
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Kirjolohi uunissa
1 (1 1/2 kg)
kokonainen kirjolohi
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua valkopippuria
1
sitruuna
2 rkl
oliiviöljyä
Yrttitahna
2
valkosipulinkynttä
1
salottisipuli
1/2 dl
oliiviöljyä
1 ruukku
persiljaa
1
rosmariininoksa
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
jauhettua korianteria
1 tl
juustokuminaa
1 tl
suolaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Kirjolohi uunissa