Krannin tilan lusikkaleivät
Reseptit
alle 30 min
30
Kiitos

Krannin tilan suussasulavat lusikkaleivät

Lusikkaleivät ovat kahvipöydän klassisia tarjottavia. Krannin tilan emäntä jakoi Kotiliedelle rakkaan perinnereseptinsä. Lusikkaleipiin käytetään tilan omia vehnäjauhoja. Nämä perinteiset pikkuleivät täytetään vadelmahillolla ja pyöräytetään lopuksi erikoishienossa sokerissa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Krannin tilan lusikkaleivät:

200 g voita
1,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
4-4.5 dl Krannin tilan vehnäjauhoja
vadelmahilloa
2 dl erikoishienoa sokeria
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Krannin tilan suussasulavat lusikkaleivät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X