Kuha-ceviche salaattipedillä
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Kuha-ceviche salaattipedillä

Etelä-Amerikassa suosittu ceviche eli sitrusmarinoi­tu kalasalaatti on lähtöisin Perusta. Cevichen voi tehdä lohesta, ravuista tai vaaleista kotimai­sista kaloista. Vaih­toehtoisesti siihen voi lisätä avoka­doa, tomaattia tai punasipulia.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kuha-ceviche salaattipedillä:

noin 400 g kuhafileitä
2 limettiä
1 (mieto) punainen chili
1 rkl thaikalakastiketta
1 tl dijoninsinappia
1 valkosipulinkynsi
1/2 dl oliiviöljyä
1 tl suolaa
1/4 tl sokeria
1/4 tl rouhittua valkopippuria
1 dl hienonnettua purjoa
1/2 tl kurkku
Mainos

Lisäksi:

sydänsalaatinlehtiä
korianteria koristeluun

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kuha-ceviche salaattipedillä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X