Kukkakaalimuusi
Pyöräytä kukkakaalista muusi lisukkeeksi ruokapöytään. Helppoa, edullista ja niin herkullista!
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Kukkakaalimuusi
- 1 kpl kukkakaali (keskikokoinen) tai pieni keräkaali
- voita
- kermaa
- muskottipähkinää
Valmistusohje
Kukkakaalimuusi syntyy näin helposti.
- Keitä kaali vähäisessä vedessä tai höyrykeittimessä kypsäksi. Soseuta kaali. Lisää joukkoon kermaa ja voita. Mausta muskotilla. Jos rakenne on liian löysä, lisää joukkoon juustoraastetta.
- Tarjoa kaali- tai kukkakaalimuusia perunasoseen asemasta vaikkapa kasvispyöryköitten tai poronkäristyksen kanssa.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Kukkakaali-linssisalaatti
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kukkakaalimuusi