Kurpitsasalaatti
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
Ainekset
- 2 l kurpitsakuutioita
liemi:
- 1.5 dl väkiviinaetikkaa
- 3 dl vettä
- 500-600 g sokeria
- kokonaisia kanelitankoja
- 0.5 tl kokonaisia valkopippureita
- 0.5 tl neilikoita
- vähän muskottikukkaa
- sitruunan kuorta
- 1.5 dl sitruunan mehua
Valmistusohje
- Kuori hyvin pestyt sitrruunat perunankuorimaveitsellä ja suikaloi keltaiset kuoret. Keitä mausteliemen muut ainekset paitsi ei sitruunan mehua. Lisää kurpitsakuutiot ja keitä ne hiljalleen läpikuultaviksi.
- Lisää jäähtyneeseen liemeen sitruunan mehu. Tölkitä kurpitsasalaatti.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kurpitsasalaatti