Kvinoalla ja pinaatilla täytetty kokonainen myskikurpitsa
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Kvinoalla ja pinaatilla täytetty kokonainen myskikurpitsa

Kasvissyöjän ei tarvitse mutustella jouluna pelkkiä laatikoita tai salaattia. Paistonarulla sidottu kokonainen kurpitsa on upean näköinen joulupöydässä ja toimii vegaanisessa joulupöydässä kinkun sijaan aterian kruununa. Kurpitsan sisällä on täyte valmiina, joten et tarvitse erikseen lisukkeita. Täytetty kurpitsa on paitsi ihana jouluruoka, myös mainio sunnuntailounaan tarjottava.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kurpitsa:

1 iso tai 2 pientä myskikurpitsaa

Pinaatti-kvinoatäyte:

1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 1/2 dl kvinoa-kikhernesekoitusta (GoGreen)
1 dl saksanpähkinöitä
1/2 tl paprikajauhetta
1 tl kuivattua timjamia
1/2-1 tl suolaa
80 g tuoretta pinaattia
1 prk (480/350 g) paahdettua paprikaa (lasipurkissa, suolaliemeen säilötty)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kvinoalla ja pinaatilla täytetty kokonainen myskikurpitsa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X