Kvinoalla ja pinaatilla täytetty kokonainen myskikurpitsa
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Kvinoalla ja pinaatilla täytetty kokonainen myskikurpitsa

Kvinoalla ja pinaatilla täytetty kokonainen myskikurpitsa sopii viikonloppuun tai vaikka joulupöytään. Paistonarulla sidottu kokonainen kurpitsa on upean näköinen ja toimii vegaanisessa joulupöydässä kinkun sijaan aterian kruununa. Kurpitsan sisällä on täyte valmiina, joten et tarvitse erikseen lisukkeita.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kurpitsa:

1 iso tai 2 pientä myskikurpitsaa
Mainos

Pinaatti-kvinoatäyte:

1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 1/2 dl kvinoa-kikhernesekoitusta (GoGreen)
1 dl saksanpähkinöitä
1/2 tl paprikajauhetta
1 tl kuivattua timjamia
1/2-1 tl suolaa
80 g tuoretta pinaattia
1 prk (480/350 g) paahdettua paprikaa (lasipurkissa, suolaliemeen säilötty)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kvinoalla ja pinaatilla täytetty kokonainen myskikurpitsa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X