Kvinoalla ja pinaatilla täytetty kokonainen myskikurpitsa
Kasvissyöjän ei tarvitse mutustella jouluna pelkkiä laatikoita tai salaattia. Paistonarulla sidottu kokonainen kurpitsa on upean näköinen joulupöydässä ja toimii vegaanisessa joulupöydässä kinkun sijaan aterian kruununa. Kurpitsan sisällä on täyte valmiina, joten et tarvitse erikseen lisukkeita. Täytetty kurpitsa on paitsi ihana jouluruoka, myös mainio sunnuntailounaan tarjottava.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Kurpitsa:
- 1 iso tai 2 pientä myskikurpitsaa
Pinaatti-kvinoatäyte:
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 ½ dl kvinoa-kikhernesekoitusta (GoGreen)
- 1 dl saksanpähkinöitä
- ½ tl paprikajauhetta
- 1 tl kuivattua timjamia
- ½-1 tl suolaa
- 80 g tuoretta pinaattia
- 1 prk (480/350 g) paahdettua paprikaa (lasipurkissa, suolaliemeen säilötty)
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kvinoalla ja pinaatilla täytetty kokonainen myskikurpitsa