Lammasta ja purjoa kiinalaisittain
Tämä ohje, lammasta ja purjoa kiinalaisittain on peräisin kiinalaisen keittiön asiantuntijalta, Lontoossa asuvalta Deh-Ta Hsiungilta, joka vieraili Suomessa ja omisti yhden vierailupäivistään Kotilieden lukijoille valmistaen ruokaa kiinalaiseen tyyliin.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Lammasta ja purjoa kiinalaisittain
275-350 g
lampaanpaistia tai -fileetä
3-4
kevätsipulia
1 rkl
vaaleaa soijakastiketta
1 rkl
sherryä
2 tl
maissijauhoa
1 rkl
vettä
1 tl
seesamöljyä
1-2
purjoa
2 rkl
kasviöljyä
1
valkosipulin kynsi
suolaa
sokeria
(1 rkl
keltaista papukastiketta)
1 tl
viinietikkaa
kuivattuja sieniä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Lammasta ja purjoa kiinalaisittain