lammasta ja purjoa kiinalaisittain
Reseptit
yli 60 min
3
Kiitos

Lammasta ja purjoa kiinalaisittain

Tämä ohje, lammasta ja purjoa kiinalaisittain on peräisin kiinalaisen keittiön asiantuntijalta, Lontoossa asuvalta Deh-Ta Hsiungilta, joka vieraili Suomessa ja omisti yhden vierailupäivistään Kotilieden lukijoille valmistaen ruokaa kiinalaiseen tyyliin.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lammasta ja purjoa kiinalaisittain

275-350 g lampaanpaistia tai -fileetä
3-4 kevätsipulia
1 rkl vaaleaa soijakastiketta
1 rkl sherryä
2 tl maissijauhoa
1 rkl vettä
1 tl seesamöljyä
1-2 purjoa
2 rkl kasviöljyä
1 valkosipulin kynsi
suolaa
sokeria
(1 rkl keltaista papukastiketta)
1 tl viinietikkaa
kuivattuja sieniä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lammasta ja purjoa kiinalaisittain

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X