Ylikypsä lampaanpotka ja sahramicouscous
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Lampaanpotka ja sahramicouscous

Lampaanpotka ja sahramicouscous tursuavat makua, liemestä tehdystä kastikkeesta puhumattakaan. Täydellinen pataruoka juhlaan tai leppoisaan viikonloppuun.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lampaanpotka

4 lampaanpotkaa
2 porkkanaa
150 g palsternakkaa
1 sipuli
1 varsisellerinvarsi
6 valkosipulinkynttä
2 rkl voita
2 rkl oliiviöljyä
1 1/2 tl suolaa myllystä
1 tl mustapippuria myllystä
2 rkl voita
3 rkl balsamicoa
4 rosmariininoksaa
3 timjaminoksaa
5 dl punaviiniä (Shiraz-rypäleestä)
5 dl lihalientä

Sahramicouscous

3 dl couscousia
1/2 g sahramia
1/2 tl suolaa
1 dl korintteja
2 rkl laadukasta ja maukasta oliiviöljyä
Mainos

Punaviinikastike

8 dl paistolientä
1 1/2 dl punaviiniä
2 oksaa rosmariinia
2 1/2 rkl maissitärkkelystä
3 rkl vettä
1/4 tl mustapippuria myllystä
1 tl suolaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lampaanpotka ja sahramicouscous

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X