Laskiaiscroissant
Laskiaiscroissant on superherkku, jonka valkosuklaa-kermatäyte on tuttu trendikahviloista. Tee se nyt kotona tällä ohjeella!
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
Laskiaiscroissant
- 4 croissantia
Valkosuklaavaahto
- 100 g valkosuklaata
- 2 dl kuohukermaa
Lisäksi
- 1 dl vadelmamarmeladia
- 2 rkl tomusokeria
- ½ dl pakastekuivattuja vadelmia
Valmistusohje
Katso videolta, miten laskiaiscroissant valmistetaan:
Laskiaiscroissant valmistuu helposti näin:
- Pilko valkosuklaa kulhoon. Kiehauta desi kermaa ja kaada se valkosuklaapalojen päälle. Anna seistä muutama minuutti ja sekoita tasaiseksi.
- Peitä seos kelmulla niin, että kelmu tarttuu seoksen pintaan. Näin kerman pintaan ei tule kuorta. Nosta valkosuklaa-kerma jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi tai yön yli.
- Vaahdota jäähtynyt seos ja lisää joukkoon desi kylmää kermaa. Vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Nosta vaahto pursotinpussiin.
- Halkaise croissantit ja levitä tai pursota vadelmamarmeladi ensin pohjalle. Pursota päälle valkosuklaavaahtoa. Nosta kannet päälle.
- Koristele tomusokerilla ja murskatuilla pakastekuivatuilla vadelmilla.
Vinkki! Testaa myös ihana suklainen laskiaispulla.
Lue myös Anna.fi: Maistuisiko sinulle vähän erilainen laskiaispulla?
Kommentoi
Kommentoi juttua: Laskiaiscroissant