Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Laskiaiscroissant

Laskiaiscroissant on superherkku, jonka valkosuklaa-kermatäyte on tuttu trendikahviloista. Tee se nyt kotona tällä ohjeella!

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Laskiaiscroissant

  • 4 croissantia

Valkosuklaavaahto

  • 100 g valkosuklaata
  • 2 dl kuohukermaa

Lisäksi

  • 1 dl vadelmamarmeladia
  • 2 rkl tomusokeria
  • ½ dl pakastekuivattuja vadelmia

Valmistusohje

Katso videolta, miten laskiaiscroissant valmistetaan:

Laskiaiscroissant valmistuu helposti näin:

  1. Pilko valkosuklaa kulhoon. Kiehauta desi kermaa ja kaada se valkosuklaapalojen päälle. Anna seistä muutama minuutti ja sekoita tasaiseksi.
  2. Peitä seos kelmulla niin, että kelmu tarttuu seoksen pintaan. Näin kerman pintaan ei tule kuorta. Nosta valkosuklaa-kerma jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi tai yön yli.
  3. Vaahdota jäähtynyt seos ja lisää joukkoon desi kylmää kermaa. Vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Nosta vaahto pursotinpussiin.
  4. Halkaise croissantit ja levitä tai pursota vadelmamarmeladi ensin pohjalle. Pursota päälle valkosuklaavaahtoa. Nosta kannet päälle.
  5. Koristele tomusokerilla ja murskatuilla pakastekuivatuilla vadelmilla.

Vinkki! Testaa myös ihana suklainen laskiaispulla.

Laskiaiscroissant
Laskiaiscroissant on kahviloista tuttu hittileivonnainen. © Katri Schröder

Lue myös Anna.fi: Maistuisiko sinulle vähän erilainen laskiaispulla?


Kommentoi

Kommentoi juttua: Laskiaiscroissant

Sinun täytyy kommentoidaksesi.