Laskiaispullavohvelit
Laskiaispullavohvelit ovat vitsikäs herkku, jossa valmis pullataikina paistetaan kypsäksi vohveliraudalla. Laskiaispullalta maistuvat vohvelit valmistuvat nopeammin kuin perinteiset uunissa paistetut laskiaispullat.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 7 annosta
- Kasvis
- Vegaaninen
Ainekset
Laskiaispullavohvelit
- 1 pkt (400 g/noin 7 kpl) esipaistettuja pakastepullia
- 7 tl mansikkahilloa tai nutellaa
- 1 prk spray-valmiskermavaahtoa
Valmistusohje
Katso videolta, miten laskiaispullavohvelit valmistuvat:
Laskiaispullavohvelit valmistuu helposti näin:
- Ota pullataikinat huoneenlämpöön sulamaan pariksi tunniksi.
- Laita raaka pulla kuumaan vohvelirautaan ja paista noin 30 sekuntia vohveliraudan tehosta riippuen. Nosta paistettu pulla varovasti pihdeillä tai paistolastalla lautaselle.
- Laita pullavohvelin keskelle teelusikallinen mansikkahilloa tai nutellaa. Pursota ympärille kermavaahtoa.
- Nauti heti lämpiminä, sillä kermavaahto muuttuu nopeasti kuuman pullavohvelin päällä nestemäiseksi.
Vinkki! Kuten laskiaispullissakin, voit käyttää laskiaispullavohveleissa mitä tahansa omaan makuun sopivia täytteitä. Kokeile esimerkiksi herkullisia Pätkis– tai Dumle-täytteitä.
Lue myös Anna.fi: Laskiaispulla sitruunalla, pistaasilla, suolakinuskilla… nämä ovat 6 ajankohtaisinta pullamakua
Kommentoi
Kommentoi juttua: Laskiaispullavohvelit