Marenki-nutella-banaanisemla -laskiaispulla
Ruotsalaiset ovat vuodesta 2015 lanseeranneet päivitetyn version klassisesta laskiaispullasta eli semlasta. Vuonna 2018 laskiaispulla täytetään marengilla maustettulla kermavaahdolla, pähkinätahnalla ja banaaniviipaleilla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 4 perinteistä pikkupullaa
Täyte
- 2 dl kouhukermaa
- 2 rkl marenkimuruja
- 4 tl levitettävää pähkinätahnaa (Nutella)
- 1- 1 ½ banaania
Koristeeksi
- tomusokeria
Valmistusohje
- Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta vaahto murennellulla marengilla.
- Leikkaa laskiaispullista hatut. ( Ohjeen löydät postauksesta Himahellassa pulla leivotaan juureen.) Viipaloi banaani. Levitä jokaiselle pullalle teelusikallinen Nutellaa, lado pähkinätahnan päälle 3-4 banaaniviipaletta ja kruunaa herkku 1-2 rkl kermavaahtoa. Voit myös pursottaa kerman, mikäli haluat huolitelluman laskiaispullan.
- Pane hatut takaisin pullien päälle ja puuteroi pullat tomusokerilla.
-
Ohje: Pullataikina juurimenetelmällä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Marenki-nutella-banaanisemla -laskiaispulla