Reseptit
4
Kiitos

Limettilohi

Ainekset

Lisää kauppalistalle
reilun kilon painoinen kirjolohi
6 sitruunaruohoa tai
1 rkl sitruunaruohotahnaa

mausteseos:

2 tl osterikastiketta
2 tl soijakastiketta
2 limetin raastettu kuori ja mehu
1 tl ruokosokeria
1 tl sweet chili -kastiketta
1 rkl sitruunaöljyä
kourallinen korianterin ja mintun lehtiä

Valmistusohje

1. Huuhdo ja kuivaa kala. Halkaise sitruunaruohot ja aseta ne uunivuokaan.

2. Sekoita mausteet keskenään. Mausta kala seoksella ja kypsennä 175-asteisessa uunissa puolisen tuntia välillä paistoliemellä valellen.

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Limettilohi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X