Luumukiisseli
Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Luumukiisseli

Luumukiisseli on vanha suomalainen pitojälkiruoka ja kuuluu monen suomalaisen joulunajan pöytään. Usein siitä nautitaan riisipuuron kaverina, mutta kanelilla maustetun kermavaahdon kanssa se sopii myös jouluaterian makeaksi päätökseksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Luumukiisseli:

2 pussia kivettömiä luumuja (400 g)
1 l vettä
noin 1 dl sokeria tai fariinisokeria
1 kanelitanko
1/4 tl suolaa
2 dl mustaherukkamehua
3 rkl perunajauhoja
Mainos

Keskustelu

-Hyvää tulee, teen karpalokiisseliä, jota nautitaan riisipuuron kanssa,
karpalokiisselin vaihtoehtona tarjoan vieraille luumukiisseliä. Hyvä resepti.

Kommentoi juttua: Luumukiisseli

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X