maalaiskalkkunapatee
Reseptit
yli 60 min
15
Kiitos

Maalaiskalkkunapatee

Maalaiskalkkunapatee herättää ihastuksen kiljahduksia joulupöydässä. Mehevää pateeta piristävät pistaasipähkinät ja tilkka konjakkia.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Maalaiskalkkunapatee:

4 pekoniviipaletta
2 pkt (à 450 g) kalkkunan ohutleikettä
1 rkl tuoretta timjamia
1 rkl Provencen yrttiseosta
1 valkosipulinkynsi
½ sitruunan raastettu kuori
1 rkl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
750 g sika-nautajauhelihaa
4 rkl pistaasipähkinöitä
100 g kuivattuja karpaloita
3 kananmunaa
2 rkl konjakkia tai brandya

Keskustelu

Kommentoi juttua: Maalaiskalkkunapatee

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X