Majoneesikastikkeita
Valmiista majoneesista saa hetkessä ja helposti mausteita muuttamalla mainioita kastikkeita ja dippejä, kuten aiolia, tartar- ja remoulade-kastikkeita.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Remoulade
2-3 dl
majoneesia
1 dl
pehmeäksi vaahdoksi vatkattua kuohu- tai vispikermaa
1 rkl
hienonnettuja kapriksia
1/2 dl
hienonnettua maustekurkkua
1 tl
tuoretta rakuunaa hienonnettuna
2 rkl
tuoretta persiljaa hienonneettuna
Tartar-kastike
2 dl
majoneesia
1/2 dl
kurkkupikkelsiä
1/2 dl
tuoreita yrttejä, esim. ruohosipulia, tilliä
2 rkl
hienonettuja kapriksia
Valkosipulimajoneesi eli aioli
3 dl
majoneesia
3-5 kpl
valkosipulinkynsiä puserrettuna
Vihreä majoneesi
3 dl
majoneesia
100 g
pinaattia
2 rkl
persiljaa
2 rkp
vihantakrassia
Sinappikastike
3 dl
majoneesia
tilkka vettä
2-3 rkl
sinappia noin
2 rkl
hienonnettua tilliä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Majoneesikastikkeita