
Mango-passionrahka
Mango-passionrahka on yhtä aikaa raikas ja täyteläinen. Kerrosta ainekset suureen tarjoilukulhoon tai valmiiksi annosmaljoihin.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Mango-passionrahka
- 250 g maitorahkaa
- 2 rkl sokeria
- 1 mango
- 4 passiohedelmää
- 2 dl vispikermaa
- 10 pientä marenkia
Valmistusohje
Mango-passionrahka valmistuu helposti näin:
- Vatkaa kaksi desilitraa vispikermaa ja kaksi ruokalusikallista sokeria vaahdoksi. Kääntele 250 grammaa maitorahkaa sekaan.
- Kuori ja pilko mango, halkaise neljä passionhedelmää.
- Kaiverra 1-2 passiohedelmän sisus kermarahkan sekaan, lisää myös muutama mangokuutio. Sekoita.
- Kokoa mango-passionrahka kerrostamalla isoon annoskulhoon tai pieniin annosmaljoihin vuorotellen rahkaseosta, passionhedelmää, mangokuutioita ja marenkeja.
Vinkki! Valmista myös ihana hedelmärahka.
Lue myös Anna.fi: Mango-pistaasirahka
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mango-passionrahka