Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mango-passionrahka

Mango-passionrahka on yhtä aikaa raikas ja täyteläinen. Kerrosta ainekset suureen tarjoilukulhoon tai valmiiksi annosmaljoihin.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Mango-passionrahka

  • 250 g maitorahkaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 mango
  • 4 passiohedelmää
  • 2 dl vispikermaa
  • 10 pientä marenkia

Valmistusohje

Mango-passionrahka valmistuu helposti näin:

  1. Vatkaa kaksi desilitraa vispikermaa ja kaksi ruokalusikallista sokeria vaahdoksi. Kääntele 250 grammaa maitorahkaa sekaan.
  2. Kuori ja pilko mango, halkaise neljä passionhedelmää.
  3. Kaiverra 1-2 passiohedelmän sisus kermarahkan sekaan, lisää myös muutama mangokuutio. Sekoita. 
  4. Kokoa mango-passionrahka kerrostamalla isoon annoskulhoon tai pieniin annosmaljoihin vuorotellen rahkaseosta, passionhedelmää, mangokuutioita ja marenkeja.

Vinkki! Valmista myös ihana hedelmärahka.

mango-passionrahka

Lue myös Anna.fi: Mango-pistaasirahka


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mango-passionrahka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.