Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Mansikka-juustokakut

Ainekset

Lisää kauppalistalle
6 Bastogne-keksiä
200 g mansikoita
2-3 rkl metsämansikkalikööriä tai laimennettua mansikkamehua
2 liivatelehteä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g valkosuklaata
1 prk (200 g) mansikkavaniljajogurttia
2 rkl sitruunamehua
Mainos

pinnalle:

tuoreita mansikoita

Valmistusohje

Mansikka-juustokakut

1. Murusta keksit rouheeksi ja jaa
tarjoilukulhojen pohjalle.

2. Perkaa ja paloittele mansikat.
Nosta ne liköörin tai laimennetun
mansikkamehun kanssa kulhoon
ja anna mehustua täytteen teon
ajan. Nosta liivatteet likoamaan
kylmään veteen 5 minuutiksi.

3. Notkista tuorejuusto kulhossa.
Sulata valkosuklaa varoen mikrossa
ja sekoita tuorejuustoon.
Sekoita joukkoon jogurtti.
Sulata kuivaksi puristetut liivatelehdet
kiehautetussa sitruunamehussa
ja sekoita neste jogurttiseokseen.
Kaada mehustuneet
mansikat piparimurujen päälle ja
jaa jogurttiseos päälle.

4. Peitä vuoat kelmulla ja anna
hyytyä kylmässä vähintään kolme
tuntia tai yön yli.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mansikka-juustokakut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X