marenkikakku_2
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Marenkikakku lime-passionkiisselitäytteellä

Jenni Höijerin marenkikakussa on kaksi pohjaa ja täytteenä lime-passionkiisseliä. Hienostuneen kakun kruunaa italialainen marenki.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Muropohja

100 g huoneenlämpöistä voita
50 g (¾ dl) sokeria
165 g (2 ½ dl) vehnäjauhoja
¼ tl leivinjauhetta
1 pieni kananmuna tai puolikas normaalikokoista (27 g)

Manteli-kookospohja

180 g mantelimassaa
80 g (1 dl) sokeria
75 g (2 dl) kookoshiutaleita
150 g voita
3 pientä kananmunaa (150 g)
100 g (1 dl) paksua jogurttia
20 g (⅓ dl) vehnäjauhoja
Mainos

Lime-passionkiisseli

3–4 passionhedelmää (45g)
125 g (1 ½ dl) sokeria
12 g (1 ½ rkl) maissitärkkelystä
30 g (¼ dl) limettimehua
1 limetin raastettu kuori
30 ml (¼ dl) vettä
2 kananmunaa (110 g)
1 kananmunankeltuainen (20 g)
90 g voita

Italialainen marenki

4 kananmunanvalkuaisia (150 g)
290 g (3 ¾ dl) sokeria
1 ¼ dl vettä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Marenkikakku lime-passionkiisselitäytteellä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X